Monday, December 24, 2012

I'm Sorry

I used to hate to see ppl who post their babies pic to their fb.I hate to see their happiness. I've been in bad mood for several days just because someone update her fb profile pic their family pic on Eid. Well... the real reason was i am jealous with them. Because i cant hv that 'baby'. Because my family is not perfect. 

And now... after years of struggling... i am blessed with twins. It doesn't come easy anyway. Although i am quite resistance to upload my babies pic at first, now i am started to uploading them since ppl keep on requesting for it.

I know those TTCian in my friends list will be upset with it. I am sorry if I hurt any of your feelings. But i am not one of those who  got pregnant just after the wedding and keep on updating the baby pic on fb. I got the babies after the hard way.... from the road less traveled by 'normal' ppl and i think i am deserve to do so. Am i wrong? 

Note: Now i get jealous with every breastfeeding mom since i failed on that!

10 their rebelling minds:

Anonymous said...

You can actually post in fb just for those yg request for it...personalize the pics.it that case less people will hurt or mengata maybe...- still attcians for 5 years...

FionaHafiz said...

Miraaaa, mau bah tengok the twins. cepat add i dekat fb :-)

JayFarhana said...

its okay to have that feelings. i pun smpai skang takpenah update ape2 psl pgnancy kat fb, smpai status pun tak update ape2 dah. ade few friends yg baru tau im pregnant sbb tgk perut...terus kecik ati kononnya kenape nak sorok2 n tak update fb. Aduhhhh....mmg wajib update kaaa? i just told them yg i takot kalau jadi ape2 since dah gugur 3 kali. bile ckp mcm tu baru faham. tp diorg still xpuas ati kenape i tak letak gamba perut smua kat fb. aduihhh....i letak kat personal blog je cukup la..cukup utk buat journal je..

Mamanurin said...

Rindu kat twins dear huhuuu

Mama Adam said...

Boleh saja u add pic. Just to share the happiness

Anonymous said...

sebenarnya kt TTCian ni pun kena memahami hati seorg ibu.. rasa kasih mereka dan gembira menimang cahaya mata membuatkan mereka nak share ngan satu dunia. percayalah.... bl kt TTCian ni pregnant pun membara rasa nak hebahkan kat dunia.
kita rasa mereka selfish bl menghebahkan sbb kt belum memiliki apa yg mereka ada, tp lepas kt dapat kt pun turut sama nak kongsi kegembiraan. perlu dilihat dari sudut yang positif untuk semua perkara. kadangkala kt hanya pikir bagi pihak diri kt saja. pandangan sy yg pernah 5 thn ber TTC dan sedang hamil... cuma sy belum bersedia memdedahkan kehamilan saya.
aida

julie@julianamnoor said...

i post a lot of my baby pictre already.bt most of them via instagram ...huh.I know that feeling myra..i know..rs mcm eh mcm penah tgok je gambar mcm ni dl..tp di mana yaa.now we know that feelings kan

aie said...

same here. i understand how the feeling was...and after miscarriage 2 weeks ago, i feel even worst! huhu...
astagfirullah....but, congrats for the twin ^^

Siti Haslinda Sadiken said...

boleh cari pakar laktasi utk dptkan balik peluang menyusu tuh kembali.. :)

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
email; lovidoobidoo@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104