Friday, March 28, 2014

2nd

Allah has given us another chance. Currently im expecting and already in 2nd trimester. Alhamdulillah. Conceived all naturally with the help of BBT Chart, OPK's, habatussauda, Folic Acid, EPO, clomid and PRAYERS.

I have no guts to announce it earlier since this pregnancy had some complication from beginning. Bleed at 5 weeks and was put on Duphaston. Terrible morning sickness just like the first pregnancy and it bleed again on 12 weeks. Currently on Duphaston again.

I feel guilt for not sharing this news with my fellow TTCians. I am sorry for this news. I always pray for the ttcians. Infertility sucks! May Allah open the rezk for all of you too.

With this, i am not going to update this blog anymore.

15 their rebelling minds:

CIK PUAN TIPAH said...

Congrats..

eyza said...

Alhamdulillah... tahniah.. diakan eyza pulak lepas ni.. :)

sweet tooth said...

Mira, No need to be sorry :-) Alhamdulillah... Smg dipermudahkan dan lahirnya menjadi anak soleh/solehah. Thanks for your prayers for us who still trying. That is more than enough. Take care :-)

XaRiNe said...

but y? y no more updates?

ieda said...

congratulations...moga perjalanan seterusnya dipermudahkan..

mag said...

tahniah..dont feel sorry..rezki tlh ditentukan olehNya
alhamdulilah :))
jgn stop updated la cite ok

nasha misha said...

Congratulations dear..nak tanye epo u makan setiap hari or just 15 days b4 ovulation? Some of my fren said epo not good for ttc la.. So i dh takut nak amik.. Btw jgn la x update blog...keep updating plsss...:(

JayFarhana said...

dont feel sorry dear! hehehe biase lah tu awal2 kite risau nak announce..but anyway insyallah ur pregnancy will be all well :)
congratulations!! :)

Lady Mira said...

terima kasih semua. btw, tak nak update sebab takut tersalah update and takut menyinggungkan perasaan kawan2 ttcian.

@nasha misha - i makan epo everyday. stop only bila dah confirm pregnant sbb its not good to take when pregnant.

Joanna OT said...

Tahniah! Alhamdulillah. InsyaAllah we'll start ttc back for 2nd child too after she's 1yr old. :)
Take care

julie@julianamnoor said...

tahniah mira :)

iya said...

wahhhh.iya baru blogwalking niii.congratsssssss.semoga dipermudahkan smpai bersalin k.....take care :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nur ezqy said...

Slm.jemput ke fb page sy: UPT OPK
Dapatkan strip ujian kehamilan dan kesuburan berkualiti dengan harga yg murah. Semoga dapat membantu mereka yang masih berusaha untuk hamil
UPT https://www.facebook.com/easy.lovetest
Whatsapp 0129001038

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)