Wednesday, August 3, 2011

12dpiui


Google says i can already test. But im not going to test until my period is delay (if happens). Experience says, when you test the hpt, then period will come on the same day.

9 their rebelling minds:

~S~ said...

i dont believe in having upt until at least 7days late, sbbnye sure nnti sedey je.

keep ur finger cross, insyallah, ada rezeki nnti

honeylily said...

mudah-mudahan ada berita gembira sempena keberkatan Ramadhan ini..

~ JD said...

setuju. selalu tggu period delay baru test. good luck. insyaAllah ade rezeki :)

Mrs.ShiZni said...

Berdebar menanti bersama kamu.
Semoga Allah bagi kelapangan hati untuk apapun keputusan kali ini.

YuNyLoveSYou said...

true! why eh the period will come on the same day after the test! demm.. good luck dear! may Allah be with you all the time..

XaRiNe M said...

yes, tgu til this fri tgk.. aku dah doa utk ko semalam dalam solat :)

sweet tooth said...

Betui la...skang ni malas nak test walaupun dah almost 3 weeks late. Coz bila test tau dah mesti BFN nyer... Lebih suka biar dalam tanda tanya... bleh berangan skek... huhuhuuh :-)

Lady Mira said...

~S~ - wow... tak tau la mampu bertahan sampai 7 days delay ke tak

honeylily & ~JD - amin ya rabbal alamin

Mrs Shizni - hehe... berdebar jugak? I do hope Allah bg kelapangan hati untuk keputusan kali ni nanti.

YunyLovesYou - ntah la... slalu cam tu kan... if test jer.. mesti period pastu

Xarine - aku rasa kan... xmo test jumaat... period patutnya coming Sunday... nak tunggu date period delay dulu la...

sweet tooth - :)

~S~ said...

hehe. aku paham the urge to hv the test. mcm nk test gak, nak gak nak gakkkk.

takpe, tahan, sabarrr...