Thursday, July 14, 2011

Additional Effort

Apart from my daily intake of folic acid, im taking:

120720111740

Habatussauda (Black Seed) – 7 seeds daily in the morning

120720111736120720111738

First time tried the goat milk and for me who doesn't drink milk, i can take it without any prob. Definitely i blend it with 7 dates and drinking it daily.

 120720111737

Blackmores Evening Primrose Oil, bought it few months back and unable to take it because the pill is so big! But, instead of just wasting it, i tried it and continuing with it.

 

I still have some ‘buah zuriat’ given by my friend. Still struggling to peel it… :(

120720111743

 

No harm trying right?

7 their rebelling minds:

Ayien Azreen said...

yup... but so much ha... i normally forgot to eat/drink 1 pun... hahahaha

sweet tooth said...

susu tu memang sedap! I pun dah cuba...

youramirah said...

yep, no harm trying. Allah will give the best, dear fren! setiap kali baca experience TTC people ni buat saya nangis. be +ve ye! Allah sayang kita~

PUANSTOBERI said...

Mira,

Buah zuriat tu mmg seksa nak bkknya. Kudrat kita yg pompuan ni mmg tak ter bukak dia.
Akak bln ni stop dulu buah zuriat. Minum jus perawan tu je dulu :)

Mrs.ShiZni said...

Saya rindu susu yang sodap itu!

Mamanurin said...

Mira, bagusnya azam! Mama pun tak tertelan pil besar tu, dok ada lagi ni, papa dah bising sb beli tak makan, membazir heheheheehe. Good luck mira

Lady Mira said...

Ayien - hehe mmg dulu camtu gak, tp now mmg dh letak atas meja.

Sweet - sangat sedap :)

youramirah - thanks mirah

Pn stoberi - aha.. dulu dh amalkan.. now dh cuba balik, tp tu lah tak berjaya buka buah tu lagi.

Mrs Shizni - Hope you will get it soon. Sana tak leh dpt?

Mamanurin - paksa diri untuk telan gak... thanks mama. Malam td mira baca smua entry mama.. huhuhu sedih :(