Friday, April 22, 2011

I Just

hate you!

AF!!!

13 their rebelling minds:

julie@julianamnoor said...

akademi fantasia?

Lady In The Mirror said...

AF = Aunt Flow = Period!

julie@julianamnoor said...

la igtkan akademi fantasia..huhu

~S~ said...

rebelling mind, dapat tak email add i?

Lady In The Mirror said...

S - xdpt lagi... actually i want ur snail mail address

hikari said...

hope aunty flow datang ziarah saya pulak lepas ni.... hmm..

dun sad..

PUANSTOBERI said...

terkejut gak tetiba ada citer pasal AF sini. hihi.
tkpe..ada AF makna kita leh smbg TTC kan?? :)

Lady In The Mirror said...

hikari - tension la dgn af ni... mmg tak bg chance utk period delay from expected date! mesti nak xsabar2 nak kluar awal. bila not under treatment, panjang gila cycle. hmm

Pn Stoberi - aha... ada af leh sambung balik, tp smalam xcall pun lppkn mintak appointment, pasni kena call hari isnin petang la... isnin dah cd3

AkUiStInI3 said...

salam smua..ingtkan AF akademi fantasia..rupanya AF tu..skrg sy pun tgh AF..Dah lama..dah lebih 10 hari..tensen btul..nak2 lagi darah2 dia tu sikit je kluar..

Ayien Azreen said...

dear, sorry to know about the news... i tahu macamana feeling to coz i also HATE when that AF come after undergo my IVF~! nangis tak hingat!!!

Lady In The Mirror said...

AkUiStInI3- hehe smua igt akademi fantasia jer :)

Ayien - i cannot imagine me in ur shoes :(

Asma said...

sepatutnya iui i pun sama ngn u last month, tp tk proceed sbb telur x cukup besar..:(

n today AF pun menjelma..nangis sorang2 je..suami xde..tak tau la nak kol lppkn or tak hari ni cos suami super bz dis month..

Lady Mira said...

Asma - call je la lppkn and buat jer rawatan sepatutnya. Lama tu if nak tunggu the next cycle... meantime tu if tak buat rawatan... mesti hati tak tenteram (base on experience)