Saturday, May 7, 2011

Current Feelings

Lost

Stuck…

Empty…

Stress…

Pain…

Down…

Confused…

Miserable

3720971881_8d2bcb8af1

10 their rebelling minds:

MaMaNuRiN said...

Naper mira?alaaa jangan la macam ni...nak share? Take care yer..muahhhhh tight..

*AniE* said...

ermm....kadang-kadang bila kita luahkan kita akan lega cket,,
share la, degan Anie pun Ok, walaupun kita tak kenal..dunt wory..
Kita masih ada kawan, bukan sorang-sorang....

Lady Mira said...

Mama and Anie - jiwa tgh kacau... mungkin sbb byk sgt iklan pasal hari ibu kot...

MaMaNuRiN said...

yeah sure mira..kejap kejap iklan untuk hari ibu, kejap kejap iklan hari ibu..mama pun tension gak tapi kena face jugak benda ni..lagi tensionbila pegi opis, kengkawan yang ada anak akan letak card or whatever yg diaorg terima dari anak2..uhhhh sedih wooo sebab tak ada org nak kasi..tapi mama sukersb arini dppat frame mothers day dari mira..

tarik nafas, lepas pelan pelan...esok gi tengok wayang or main bowling hehehe best untuk release tension..cubalah..

Mrs.ShiZni said...

Keep on smiling baby. No matter what.

CikPuan Fara said...

hi! blogwaking kat cni.. sabar yer awk.. sy pon menunggu rezeki baby. kita ni insan terpilih utk rasai dugaan ni :)

Lady Mira said...

mama - tu la... byk sgt iklan yg mengingkatkan kekurangan diri... mencii!

mrs shizni - smile is a big word :)

fara - terima kasih kerana sudi singgah... yeah.. kita insan2 terpilih

honeylily said...

there is time when our patience is tested to the maximum...
and this is the time..
sabar k mira...be strong as always..
;-)

Ayien Azreen said...

i spent this weekend with anak saudara ku baby qaisara yg memanggil ku mama... ;)

Lady Mira said...

U r absolutely right honeylily! Patience was tested to the max! But i am back to neutral now... ;)