Thursday, May 26, 2011

What? Rest?

I jinxed it by telling that AF going to arrive using my Myth. AF doesnt show up as expected and just arrived this morning. Called LPPKN for the appointment and when i said my AF is today, she simply said that, please take rest this month. I said, doctor already asked me to rest last month, what for i should wait more? They only accept for this who got their AF before 23rd May for this month. All the others need to wait next month coz they are bz with the IVF patients. Then i only have July before fasting month!! WTH!!

headaches-cartoon

7 their rebelling minds:

PUANSTOBERI said...

oh. alamak. buleh camtu gak yea. hurmm.. napaknya mmg tak leh menaruh harapan sgt kan.
Tkpe la. camtu akak anggap dlm tawon 2012 la kalo nak buat IUI segala.

MaMaNuRiN said...

opssss macam tu pulak? ishhh rasanya masa time mamanurin buat treatment kat sana, tak adalah sampai macam tu sekali turn down patient..ishhh maybe doctor mira yang banyak patient utk IVF kut

Lady Mira said...

kak reen- pelik jer la.. rasa cam nk call lagi esok.

mamanurin - tak masuk akal langsung. dia tak tanya pun sy ni under doctor mana... tgh buat procedure apa... dia ckp as dlm post tu... then terus letak fon... mmg tak puas hati lah!

Ayien Azreen said...

tu pasal ai malas nak g LPPKN... takut macam tuh la... layanan kureng... huhu... leh lak reject2 camtuh...

ummi said...

huhu yeke mira?takleh ke cakap direct ngan doktor tu..itulah kan dah nak ramadhan....ce try slow talk ngn doktor tu...huhuu

Irtiyah said...

salam

saya setuju, tel semula.. kalau masih sama, try minta cakap dengan doktor ke..

Lady Mira said...

ummi - kt lppkn tu, mmg xleh nk ckp dgn doctor through telefon. bgtau kt nurse... nurse will check dgn doctor pastu akan call kita balik. alasan dia xlogik and nurse tu letak fon camtu jer... tu yg tak faham tu...


kak irtiyah - rupanya doctor akan cuti few days.. so terpaksa la dia cancelkan patient2 dia. apa lah salahnya kalau nurse tu ckp elok2 kan...