Monday, May 23, 2011

Dont mess

This morning was started with baby delivering stories during my breakfast. Its a very complete detail until one can usually visualize what actually happen at the labor room. Is it unethical to walk off when i don't feel like listening any further?

The infertile mind is not logical. Don’t mess with an infertile. – 999reasonstolaugh

8 their rebelling minds:

~S~ said...

tak. langsung tak.

sila walk away anytime u wanted.

hoho, aku cam stalker plak arini asik masuk blog nih je.

PUANSTOBERI said...

oke je Mira. Sblm derang kata 'ha..engkau bila lagi' better kita walk off dulu.

S :
Me pun sama lah.. duk ada je kat sini. tehehheh

MaMaNuRiN said...

ekekekeek dkalau mama,dengar dengar jugak tapi lama lama angkat kaki jugak sebab silap2 haribulan adakarang orang menangis kat situ.

Lady Mira said...

S - erm... tp pg td cam payah jer nak kluar coz org tu bersungguh2 crita... mmg akan nampak rude if tetiba bgn n kluar. terpaksa dgr gak. hey.. takper.. suka sangat dpt comment dgn kawan2 ttc ni... xdpt nk reply kt office td.. pelik tul.. update blog boleh.. tp xleh nk reply.. ntah apa masalahnya.

kak reen - diorang takkan tanya soklan tu coz they knew im ttcing. mana taknya... kan bila ada appointment jer mesti half day hilang kan... so news mmg dh spread... and hv to tell them. u r always welcome n lepak here :) tuan tanah xleh nk sediakan coffee online la plak :p

mama - mama mesti la kan... mesti akan start bayang nurin kan :(

mahujadiibu said...

mesti sedih dan terluka hati..tapi kadang cuba jugak dengar,,depends dengan mood haritu

Mrsboxz said...

Me too...sometimes rasa sgt 'tersentuh' dgr cerita mcmni sbb nanti tiba time sy org akan tnya:--Why yer awak dlu pyhsgt?lama sgt kat labour room?...sbbtu tu kot baby lemas..mak dia tak kuat..

Its really hurt.If i can choose,siapa yg nak Prolong labour lama2..then u cant do nothing to save yr little one.Setiap org berbeza,cerita berbeza,duka berbeza..i hate those people suka compare citer dia dgn sy.Mahukah mereka berada ditpt ku kalo diberi plhn?..Of course TAKNAK..huhu

Lady Mira said...

mahujadiibu - aha...biasanya xkesah dgr... but again depends on the mood on that day jugak.

Mrsboxz- sebenarnya i dont really know much what happened to damia all this while. Baru tau. Dapat bayangkan how difficult it would be for you. Be strong as always ok! Jaga adik damia... :)

Anonymous said...

I will publicize you for the good work you have done for me and I thought it was a scan not until I receive all the Herbal medications that cure my Fibroid and give me the chance to become a proud mother: Eka is a great spiritualist, He did it for me, you can contact Eka on (dreka14demons@gmail.com). If you are suffering from the following gyneacology disease::
1. Fibroid
2. Infection
3. Blockage from the fallopian Tube
4. Cyst from the ovaries
5. Unpleasant smell from the virginal
6. Irregular menstruation
7. Infertility for easy Conception.... ETC...
Simply contact the spiritualist Dr Eka on (dreka14demons@gmail.com) to get his Herbal Medication to cure your disease and put yourself on a motherhood side of life..